Sriracha svorio
Rauginti kopūstai - tai smulkiai supjaustyti kopūstai, laikomi moliniai gumbai ir sluoksniuoti su druska, tada leidžiama fermentuotis.
Korėjiečių Kim-chi yra kapotų kopūstų ir keletas kitų daržovių, kurios yra sriracha svorio prieskonių ir druskos mišiniu ir sriracha svorio to leidžiama fermentuotis moliniame inde, kuris dažnai yra palaidotas kieme keletą metų.
Sriracha svorio curciferous daržovės yra geras antioksidantų šaltinis, manoma, kad jie padeda kovoti su blogu cholesteroliu ir padeda angliavandenių apykaitai ar svorio kritimui.
Taigi, tai sveikas maistas, kuris, mano manymu, yra geras. Tai buvo skanus, ypač po to, kai pridėjau daug srirachos padažo ir jis man davė galvą. Man patinka rauginti kopūstai ir man patinka kim-chi.
Aš leisku mišiniui sėdėti sriracha svorio valandą, tada ją sandariai supakuoti į pakartotinai naudojamą labai švarų indą 6 žingsnis: aš negalėjau palaukti … Aš negalėjau laukti, kol jis bus fermentuotas, man reikėjo išbandyti, bet tai gerai, nes abu kopūstai ir kim-chi dažnai naudojami po kelių valandų. Aš padariau įvyniojimą naudojant visą kviečių tortilę, alyvuogių aliejaus pagrindu pagamintą majonezą, mažą natrio kumpį ir kalakutą su sūriu ir mano sriracha slaw, kalbu apie maisto sintezę!